top of page

Samtalsbehandling

Jag finns redo att hjälpa dig genomföra de förändringar som behövs för att du ska må bra i både kropp och själ ~det är mitt jobb & det är vad jag älskar. Det är viktigt för mig med kvalitet & därför jobbar jag bara med några få klienter i taget.

Samtal med mig sker främst digitalt, men vi kan också se till att ses i verkligheten i Stockholm då & då. Mitt kontor finns i ett palats i Gamla stan & du är varmt välkommen dit!

Berätta mer

Josefin Wall på yogaevent i Jämtland

Du behöver inte välja ~ det går att få både balans & välmående OCH ett framgångsrikt liv & karriär.

Samtalsbehandling med mig innebär att vi arbetar tillsammans i tre månader. Du behöver vara beredd att lägga tid & energi, inga ursäkter för nu är det ditt liv det handlar om! Vi gör det tillsammans!

 

Priset är 19499, det är momsfritt. (Ibland kan arbetsgivare vara villiga att betala för samtalsbehandling.)

 

I paketet ingår åtta sessioner med mig under tre månaders tid, du kommer även att ha möjlighet att ha mejlkontakt med mig mellan samtalen. Jag finns vid din sida, så att säga.

Svalan står för frihet, i kropp & sinne

Jaaa, tack!! Så redo. 

Leta efter en psykolog är en väldigt sårbar process. Jag har full förståelse för att det är svårt att veta om du är för mig & jag är rätt för dig ~ vi kan testa! Det går bra att boka en gratis videokonsultation med mig för att prata mer om vad du behöver, vad jag kan erbjuda & känna efter om det känns rätt!

BOKA ETT GRATIS
första besök

I mitt nyhetsbrev delar jag strategier & tankar kring psykisk, fysisk & emotionell hälsa. I veckan delas länk till fredagens gratis webinar!

Tack! Jag ser fram emot att höras mer!

Svalan står för frihet, i kropp & sinne
bottom of page